Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μια βοηθεια για την ομορφη Νεφελη

UPDATE 19/07/13:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΝΕΦΕΛΗ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.





Η κουκλιτσα αυτη ειναι η Νεφελη. Μια ομορφη αδεσποτη σκυλιτσα στην Χαλκιδικη. Ειναι εμβολιασμενη, στειρωμενη και πολυ φιλικη. Και με τους ανθρωπους και με τα άλλα ζωα. Στην γειτονια που βρισκεται, ενοχλουνται απο την παρουσια της και εχει ακουστει οτι θα βαλουν φολες, "να καθαρισει ο τοπος". Να μην ενοχλουνται και οι τουριστες (αν και οι μονιμοι κατοικοι εχουν το μεγαλυτερο προβλημα και οχι οι τουριστες).

Ετσι λοιπον η αδερφη μου ψαχνει να της βρει απεγνωσμενα ενα σπιτακι να βρει την αγαπη που τοσο απλοχερα δινει η ιδια. Εστω ενα σπιτι ή μια μικρη αυλη, να φιλοξενηθει μεχρι να φυγουν οι πολλοι τουριστες απο το μερος που βρισκεται τωρα στη Χαλκιδικη, μεχρι τα τελη Αυγουστου. Οποιος μπορει να βοηθησει, εστω με λιγες μερες φιλοξενιας ή γνωριζει καποιον που μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει με την Βικυ στο 6932 544 922. Τις τροφες για την φιλοξενια μεχρι τον Αυγουστο θα της αναλαβει η Βικυ.

Προωθειστε σε οσους νομιζεται οτι μπορει να ενδιαφερονται αυτο το μηνυμα, μηπως καταφερουμε να βοηθησουμε την ομορφη Νεφελη!
Πρισσοτερες πληροφοριες και φωτογραφιες για την Νεφελη μπορειτε να δειτε στο facebook, σ'αυτο το link.

Σας ευχαριστω ολους!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου